• NURKOWANIE TO SATYSFAKCJA
  • NURKOWANIE TO MOŻLIWOŚĆ
  • NURKOWANIE TO UMIEJĘTNOŚĆ
  • 1% DLA NASZYCH KURSANTÓW

Możesz wspomóc nas przekazując 1% podatku....

Kochani,
zbieramy 1% podatku dla naszych Kursantów: Justyny Luszczak, Artura Długosza, Pawła Kwaśniewskiego i Wiktora Tretera.
Nasi Kursanci bardzo chcą dokończyć swój kurs basenowy na wodach otwartych w Chorwacji. Będzie to dla Nich pogłębianie i kontynuowanie pasji nurkowej. Aby Ich marzenie zostało spełnione prosimy o przekazanie 1% podatku Fundacji Tacy Sami KRS 0000138202 i w celu szczegółowym wpiszcie "szkolenia Kraków".
Zapraszamy do skorzystania z programu PITax. Uzupełniając swój PIT w tym programie, od razu będziecie przekazywali 1% podatku na naszych Kursantów.
Nie zapomnijcie o dopisku "szkolenia Kraków"!!!!

1proc

Możesz przekazać sprzęt...

• piankę, która nie wiedząc dlaczego się...skurczyła :)
  • jedną płetwę - jeśli druga tak zachwyciła się podwodnym światem, że już tam postanowiła zostać na zawsze,
  • prawą rękawiczkę - jeśli lewa chciała jak płetwa,
  • lewą rękawiczkę, jeśli prawa  ją ubiegła,
  • maskę, jeśli akurat właśnie wyszedł bardziej twarzowy model i ta mniej twarzowa się kurzy zamiast dawać możliwośc podziwiania podwodnych cudów
  • inny sprzęt - bo.... tak i już :)

W imieniu naszych kursantów i turystów - będziemy bardzo wdzięczni za wszelkie darowizny sprzętowe - pomogą nam w realizacji szkoleń i wyjazdów dla nurków HSA.
Dziękujemy!
Napiszcie do nas, jeśli macie jakiś element sprzętu nurkowego do przekazania na rzecz nurków z niepełnosprawnościami, chętnie przyjmiemy i dobrze wykorzystamy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. .

Możesz nas wspomóc finansowo...

Możesz wspomóc rozwój Stowarzyszenia kierując darowiznę na konto Stowarzyszenia:
Alior Bank S.A.:  46 2490 0005 0000 4500 8239 2708
lub zadeklarować inną formę pomocy kontaktując się z naszym biurem
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  telefon: +48 503 94 78 92

QRStowarzyszenieNautica

...w inny sposób

Można nas wspierać na wiele sposobów :) Jak? Wiecie to najlepiej bo od lat tworzycie Stowarzyszenie, dzień po dniu przekazując to co macie najlepszego. Bywa, że dobre słowo czy koncepcje, najczęściej swój czas, doświadczenie, sprzęt, obiekty i wiele, wiele innych. Dziękujemy!

Zachęcamy naszych sympatyków by pokazali się na naszej stonie :) Wszystkim SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!

krab to ma sens kraken
bare ecn tacysami Biuro Podróży Ole Tours